Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقام مسؤول سازمان راهداری با اشاره به اجرای طرح نوسازی ناوگان تجاری برون شهری، گفت: مالکان ناوگان فرسوده پس از دریافت کد و ثبت نام در کارخانه سازنده، بابت 50 درصد قیمت خودرو وام بلاعوض و بابت 30 درصد دیگر قیمت خودرو وام با سود 18 درصد می گیرند.

صدرالله بمانا در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، درباره نوسازی ناوگان فرسوده اظهار داشت: طبق آمار که تا پایان سال 99 اخذ شده است، 40 درصد ناوگان ما فرسوده است که برای از بین بردن فرسودگی ناوگان، دولت طرح هایی مدنظر دارد که یکی از این طرح‌ها طرح «نوسازی ناوگان تجاری درون و برون شهری» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: طرح نوسازی ناوگان تجاری درون و برون شهری شامل مینی بوس‌، اتوبوس،‌ کامیون و تریلر درون و برون شهری می‌شود که درون شهری بر عهده شهرداری ها و برون شهری در حیطه وظایف سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای است. 

* مصوبه 10 میلیارد و 666 میلیون دلاری شورای اقتصاد برای نوسازی ناوگان

مشاور رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در طرح نوسازی ناوگان با بیان این که 80 درصد مینی‌بوس‌های موجود در ناوگان برون شهری اسقاط است، گفت: در طرح نوسازی ناوگان تجاری مصوبات از شورای اقتصاد اخذ شده است و این طرح 10 میلیارد و 666 میلیون دلار مصوبه شورای اقتصاد دارد که این اعتبار از محل صرفه‌جویی مصرف سوخت تأمین می‌شود.

بمانا افزود: این طرح بر مبنای ماده 12 قانون رفع موانع تولید است که شرکت نفت از محل صرفه‌جویی سوخت بابت خروج خودروهای فرسوده و ورود ناوگان نو و بر اساس پیمایش خودروی نو، صرفه‌جویی حاصله را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اختصاص می‌دهد.

* انعقاد قرارداد با یک کارخانه داخلی تولید کامیون در گام اول

وی اظهار کرد: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در طرح نوسازی ناوگان تجاری برون شهری به عنوان مجری است، امور بانک‌ها و مسائل صندوق توسعه توسط وزارت صمت انجام و سپس به راهداری علام می‌شود و ما با کارخانه‌های سازنده داخلی قرارداد می‌بندیم.

مشاور رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در نوسازی ناوگان در پاسخ به این سؤال که آیا تاکنون این موضوع منجر به قرارداد شده است، اظهار داشت: تاکنون با یک کارخانه داخلی سازنده کامیون قرارداد منعقد شده است و با چند کارخانه داخلی دیگر در شرف قرارداد هستیم و پیش بینی می‌شود تا یک ماه آینده خبرهای خوبی در این حوزه داشته باشیم، البته اطلاع‌رسانی ثبت نام‌ها توسط کارخانه به مردم انجام می‌شود، آنها اطلاع‌رسانی و ثبت نام می‌کنند.

* 50 درصد قیمت ناوگان فرسوده تسهیلات بلاعوض است

بمانا توضیح داد: در این طرح 50 درصد قیمت خودرو به صورت تسهیلات بلاعوض از سوی دولت برای ناوگان فرسوده شامل اتوبوس‌، کامیون و مینی‌بوس از محل صرفه‌جویی سوخت پرداخت می‌شود، 30 درصد قیمت ناوگان تسهیلات با نرخ سود 80 درصد ارائه می‌شود و 20 درصد هم آورده مالک و اسقاط خودروی فرسوده است.

* نحوه ثبت نام مالکان برای اسقاط ناوگان فرسوده

وی بیان کرد: مالکان خودروهای فرسوده برای شناسایی باید به سامانه NONAFAR.IR مراجعه کنند و با مراجعه به این سایت و شناسایی کد دریافت می‌کنند.

مشاور رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در طرح نوسازی ناوگان تصریح کرد: هر کارخانه‌ای که بابت ثبت نام اطلاع‌رسانی کرد و تولید را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ آغاز کرد، متقاضی که خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ معرفی کرده و کد گرفته است با ارائه کد به کارخانه ثبت نام می‌شود و متقاضی باید حتماً کسی باشد که مالک خودروی فرسوده است.

* ویژگی خودروهای اسقاطی بابت ثبت نام

بمانا در باره مشخصات خودروهای فرسوده که امکان ثبت نام در این طرح را دارند، توضیح داد: خودروی فرسوده باید در یک سال اخیر حداقل سه معاینه فنی معتبر داشته باشد، چون خودروهای اسقاطی سه ماهه معاینه فنی می‌گیرند؛ البته با ارائه اطلاعات از سوی مالک خودرو فرسوده در سایتی که معرفی شد، سیستم خود عملیات شناسایی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ انجام می‌دهد و نیاز به ارائه مدارک نیست، در این راستا ناوگان اسقاط غیر فعال و... امکان ثبت نام ندارند.

وی درباره میزان معرفی مالکان ناوگان فرسوده به کارخانه سازنده داخلی، گفت: در این مرحله، فعلا همان یک کارخانه تولید کامیون فعال است، چون ابتدای طرح است، تعداد فعلا کم است؛ به هر حال از معضلات تولید در کشور مسأله تحریم است، این کارخانه‌ها باید در این دوران تحریم برخی قطعات را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ وارد کنند که همین موضوع تولید را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ با مشکل مواجه کرده است.

مشاور رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در طرح نوسازی ناوگان، اظهار داشت: متقضایان کامیون اسقاطی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تحویل می‌دهند و کامیون نو تحویل می‌گیرند، البته برگه اسقاط صادر نمی‌شود چون 50 درصد هزینه یارانه دریافت می‌شود.

وی اضافه کرد: تاکنون حدود 200 نفر به کارخانه معرفی شده است.

* اجرای گسترده تر طرح نوسازی ناوگان تجاری از یک ماه آینده 

مشاور رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در طرح نوسازی ناوگان با بیان این که امیدواریم این طرح تا یک ماه آینده سرعت بگیرد، افزود: وزیر راه و شهرسازی این طرح را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ جزو اولویت‌های وزارت راه و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای می‌داند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: نوسازی ناوگان کامیون اسقاط اسقاط ناوگان وام نوسازی سازمان راهداری وزارت راه فارس کامیون فرسوده فرسوده وام بلاعوض طرح نوسازی ناوگان تجاری ناوگان فرسوده شورای اقتصاد برون شهری قیمت خودرو درصد قیمت صرفه جویی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۸۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند

آفتاب‌‌نیوز :

ناصر امانی در دویست و سی و دومین جلسه شورای شهر تهران در جریان ارائه گزارش بازدید از محله جوادیه با بیان این که ۴۴درصد از بافت این محله فرسوده است، اظهار داشت: علی‌رغم تسهیلاتی که شورا و شهرداری برای نوسازی بافت فرسوده در نظر گرفته‌اند، به دلیل ریزدانگی، نزدیک به ۱۰۰فقره پروانه نوسازی بافت فرسوده در این محله صادر شده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با بیان این که شهرداری در روز‌های اخیر به‌خوبی در جمع آوری معتادان عمل کرده است، گفت: مساله‌ای که وجود دارد بازگشت معتادان است؛ کما این که در گذشته نیز بار‌ها به محل بازگشته‌اند.

امانی با بیان اینکه سقف یکی از مدارس محله جوادیه در حال ریزش است، تصریح کرد: تجمع ده‌ها نفر از اتباع در یک واحد مسکونی، نارضایتی مدیران مدارس و درخواست برای راه اندازی مدرسه مجزا برای اتباع در این بازدید مطرح شد.

وی خاطرنشان کرد: مهمترین درخواست‌های مردم محله جوادیه شامل ساماندهی اتباع بیگانه، جلوگیری از ورود آن‌ها به محلات قدیمی و تعیین تکلیف ریل‌های راه‌آهن است که هیچ‌یک به مسئولیت شهرداری بازنمی‌گردد و وزارت کشور و اداره اتباع باید به این موضوعات رسیدگی کنند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • نوسازی حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی
  • ۶۰ درصد ساکنان جوادیه تهران افغانستانی اند
  • ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • ۴۰هزار کیلومتر راه آسفالته کشور خرابی سنگین دارد
  • قیمت روز خودرو صفر داخلی در کارخانه و بازار آزاد(۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳)+جدول
  • نزدیک به ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی نوسازی می‌شود
  • تولید اتوبوس ناوگان حمل ونقل عمومی در سال گذشته زیر ۱۰۰۰ دستگاه بود
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • تعیین مشخصات خودرو برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی
  • مشخصات خودرو برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی تعیین شد